Food

Relatiegeschenken vind je hier

Als je op zoek bent naar originele relatiegeschenken dan moet je zeker eens kijken bij Xapron. Hier vind je niet alleen mooie relatiegeschenken voor dames en heren, maar ook nog ambachtelijke producten. Deze zijn gemaakt van hoge kwaliteit leder. Zo heb je niet alleen een mooi cadeau, maar ook iets met een lange levensduur. Dit zal uiteindelijk met de tijd alleen maar mooier worden dus je bent ook nog duurzaam bezig.

Mocht degene voor het cadeau is niet van dierlijke materialen houden? Dan zijn ze ook beschikbaar in denim of vegan materialen zoals appelleer. Mocht dit het geval dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice.

Relatiegeschenken van kwaliteit

Xapron staat voor liefde voor ambacht en vakmanschap. Het bedrijf bestaat al sinds 2015 en heeft hun collectie flink uitgebreid. Hier vind je een breed aanbod aan relatiegeschenken. Ieder product is handgemaakt en uniek. Het mooiste van alles is dat je de schorten ook nog kunt personaliseren. Dit doe je gemakkelijk via de webshop. Eerst kies je je favoriete model, materiaal en kleur. Dan begint het personaliseren pas echt. Zo kun je een naam laten laseren, voor een groter label gaan of logo of je gaat voor een directe lasergravure.

Kies jouw ideale opties en plaats het schort in het winkelmandje. Vervolgens geef de naam die graveert moet worden of het logo toe. De designer zal dan gelijk hiermee aan de slag gaan. Mocht je twijfelen over je keuze, neem dan contact op met de klantenservice. Ze helpen je maar al te graag met het vinden van een persoonlijk, maar ook bijzonder geschenk.