Mode

Modern design met vegan sneakers!

Leuke, eigentijdse en niet te vergeten vegan sneakers zijn een must om te hebben! Ideaal wanneer je op het strand wandelt of lekker op stap gaat met vrienden. Deze eigentijdse schoenen worden met liefde gemaakt! Vaak vind je in een zool nog leer, maar niet bij deze eco schoenen! De zolen worden namelijk gemaakt van natuurlijk rubber en hier komt geen lijm aan te pas! Bovendien wordt het katoen gewassen in enzymen en dus zeer vriendelijk voor het milieu.

Bewuste keuze gemaakt?

Heb jij de keuze gemaakt om als veganist door het leven te gaan? Dan weet jij als geen ander hoe lastig het kan zijn om goede kleding te vinden wat ook comfortabel zit. Vaak zit er in kleding nog dierlijke dingen zoals leer of iets anders. Wanneer jij veganistisch bent kan je dit dus niet dragen. Echter is er wel degelijk kleding te vinden wat voor een veganist perfect zal zitten. Alleen hangt hier vaak een behoorlijk prijskaartje aan wat zonde is. Bij Cayucos.nl hoef jij je hier geen zorgen voor te maken. Sterker nog, zij vinden het niet nodig dat stijlvolle vegan sneakers duurder moeten zijn. Bovendien maken zij alles in hun eigen fabriek en daar kan jij weer van profiteren!

Scherpe prijs en een snelle levering

De eco schoenen van Cayucos worden geproduceerd in het mooie Spanje. De fabriek wordt al een lange tijd gerund door één familie die met passie aan de slag gaat. Bovendien werkt het team tot vier uur in de middag om de dag af te sluiten met een borrel. Dat zij dit realiseren wil natuurlijk niets zeggen over de prijs. Wel over het feit dat jij nooit te veel zal betalen voor stoere schoenen. Bestel jij op deze website jouw exemplaar? Dan zorgen zij voor een snelle levering, ondanks dat de fabriek in Spanje zit. Jouw bestelling wordt overigens ook nog eens ingepakt in een gerecycled kartonnen doos! Oftewel, ook daar wordt aan gedacht!

Dragen van deze schoeisel altijd mogelijk!

Wanneer je in de zomerperiode heerlijk over het strand loopt heb je zand in je schoenen. Laat staan dat je per ongeluk in het water stapt met als resultaat; natte voeten. Deze schoenen zullen je niet beschermen tegen natte voeten, maar ze drogen daarentegen ontzettend snel! Wanneer je deze schoenen wilt kopen dien je nog wel te letten op de maat. Mocht het zo zijn dat je beter een maat groter kunt bestellen, dan zal dit erbij vermeld staan.

Ongeacht wat jouw stijl is en waar je naartoe gaat. Deze schoenen zijn zeer zeker een aanvulling in jouw garderobe! Bovendien past dit ook gewoon onder een nette pantalon of wellicht een rokje wanneer je op stap gaat. Voor zowel vrouwen en mannen kan je hier vegan sneakers bestellen! Wil jij ook vegan door het leven gaan met stijlvolle schoenen? Shop vandaag nog naar jouw kleur en uitvoering op de bovenstaande website!