Food

Bij restaurant Nieuwe Tijd terecht?

Restaurant Nieuwe Tijd is een nieuw restaurant wat in de plaats Duiven zijn deuren heeft geopend. Het is een overzichtelijk restaurant waar je terecht kunt voor een lekkere maaltijd. Het restaurant is ingericht met oog voor detail en heeft een sfeervolle ambiance. De bediening is vriendelijk en zorgvuldig.

Bij restaurant Nieuwe Tijd hebben ze gerechten afkomstig van over de hele wereld. Zo kan je ervoor kiezen om te wokken met Hollandse groenten of sushi te eten. Met verschillende vis gerechten en vlees gerechten is er keus genoeg.

Deze gerechten worden ook nog eens op verschillende wijzen geprepareerd. Zo heb je de verschillende soorten sushi en een seafood bar waar onder andere oesters, sashimi en poké bowls te vinden zijn.

Daarnaast heb je keuze uit verschillende kleine voorgerechten, kan je hoofdgerechten kiezen van de a la carte, heb je warme gerechten in kleine steelpannetjes, kan je je eigen gerecht samen stellen en laten wokken in een van de sauzen en kan je kiezen uit vlees of vis gerechten van de teppanyaki en grill.

Kortom, bij restaurant Nieuwe Tijd heb je voldoende keus als het gaat om eten. Ook de bar heeft een groot assortiment aan verschillende dranken, bieren en wijnen.

Restaurant Nieuwe Tijd is dus een restaurant waar je veel verschillende gerechten van over de hele wereld kan proeven en waar je heerlijk kan genieten van het eten, de prettige sfeer en het vriendelijke personeel.

Een perfect avondje uit voor vrienden, familie, bedrijven en ander gezelschap!