Uitstapjes

Nappas

Wanneer je een dagje uit wilt met familie, vrienden of collega’s dan is de Nappas wat voor jou! Met de Nappas kan je op verschillende uitjes korting krijgen. De Nappas is geldig in heel Nederland op veel verschillende plekken. Kortingen lopen tot wel 50%!

De Nappas is een unieke kans om heel wat geld te besparen op uitjes in Nederland. Dus mis deze kans niet en vraag snel je Nappas aan!

Verschillende soorten uitjes die je met de Nappas kan doen

Met de Nappas kan je door heel Nederland naar verschillende plekken toe met korting voor jong en oud.

Voor kinderen

Voor kinderen zijn er genoeg mogelijkheden met de Nappas. Wil je bijvoorbeeld een dagje met de kinderen tussen de papegaaien, apen en slangen lopen? Dan kan je bijvoorbeeld naar een dierentuin gaan. Ook is het mogelijk om naar verschillende attractieparken en indoor speelparadijzen te gaan.

Voor iedereen

Voor een dagje uit met het hele gezin zijn er ook genoeg mogelijkheden. Wanneer je bijvoorbeeld een educatief dagje uit wilt, kan je een bezoekje brengen aan de vele musea die bij Nappas aangesloten zijn. Maar ook escape rooms en lasergamen behoren tot de mogelijkheden die de Nappas aanbiedt.

Kortom, er zijn erg veel plekken waar je met de Nappas naar toe kan gaan om gezellig een dagje uit met de familie te hebben. Met de Nappas kan je heel wat geld besparen op een dagje uit in Nederland. Vraag je Nappas dus snel aan en profiteer van alle kortingen die ermee te verdienen zijn!