Mode

Edelstenen en hun werking

Je ziet ze steeds vaker in interieurs terugkomen, namelijk edelstenen. Deze pareltjes staan super mooi, want vaak schitteren of glanzen ze en ze bestaan in alle kleuren van de regenboog. Ook in grootte en qua vorm zijn er allerlei mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor kleine trommelsteentjes die je in een schaaltje legt, maar ook voor grotere stukken die op een standaard staan. Er zijn zelfs woonaccessoires die van edelsteen gemaakt zijn. Kijk maar eens bij Fresh Spirits.

Fresh Spirits de webshop

Bij deze webshop verkopen ze allerlei verschillende edelstenen en dus ook accessoires voor edelstenen. Naast dat edelstenen mooi zijn om te zien, hebben ze ook een hele andere functie. Edelstenen worden namelijk al honderden jaren ingezet om ziektes en kwaaltjes te genezen. Al is het wetenschappelijk niet bewezen, tot op de dag van vandaag hebben veel mensen er baat bij.

Denk maar eens aan het drinken van water met groene Aventurijn als je last hebt van eczeem of draag een stukje aquamarijn op je huid tijdens een presentatie. Veel mensen voelen zich een stuk rustiger en kunnen beter communiceren als ze deze bij zich dragen. Het fijne van Fresh Spirits is dat je de werking van edelstenen uitgelegd ziet staan bij elke soort. Je kunt ook op deze categorieën zoeken, zodat je in één keer alle edelstenen tegen stress of voor concentratie ziet staan.

Edelstenen en woonaccessoires

Je hebt keuze uit allerlei mooi edelstenen en woonaccessoires van edelsteen. Prachtige torentjes van Calciet of leuke theelichthouders van seleniet, rozenkwarts of agaat. Daarnaast biedt Fresh Spirits ook een groot assortiment overige accessoires, zoals wierook. Dit is heerlijk om te gebruiken tijdens het mediteren of manifesteren terwijl je ook je favoriete edelstenen gebruikt. Fijne momenten zijn bijvoorbeeld de volle en de nieuwe maan. Bij die eerste draait het echt om loslaten, waar het bij de nieuwe maan draait om een nieuw begin. Schrijf je emoties en ideeën op en laat edelstenen daarbij ook hun werk doen. Ze geven je net dat beetje extra kracht!