Gaming

Maak gamen een stuk comfortabeler met onze hoge kwaliteit gaming chairs

Elke gamer kent het wel: na een tijd achter het scherm krijg je last van je onderrug, een stijve nek, zeurende schouders. Een slechte houding is funest voor je lichaam en dus uiteindelijk ook voor je game plezier. Daarom is een goede game stoel een belangrijke investering voor elke gamer, of je nu beginner of pro bent. Bij SB Supply hebben we de beste gaming chairs voor jou voor een betaalbare prijs. Verbeter je gamesessies met een comfortabele gaming chair. Check onze verschillende modellen gamestoelen om te zien welke het beste bij jou en je gamegedrag past!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een gaming chair?

Bij het aanschaffen van een gamestoel is het belangrijk om rekening te houden met jouw gewenste functionaliteiten en design vereisten. Er zijn verschillende modellen op de markt met elk hun eigen kenmerken. We raden je aan om van tevoren te beslissen welke ruglengte je nodig hebt, welke onderdelen verstelbaar moeten zijn en of de verlichting in de stoel geïntegreerd moet worden. Dit maakt de keuze gemakkelijker.

Welk type gamestoel past bij jou en je gamegedrag?

Gamestoel voor kinderen:

De Gear4U Junior Hero Gaming Chair is speciaal ontwikkeld voor de kleine gamers! Zeker voor kinderen in de groei is een goede, ergonome houding enorm van belang om nek-, schouder- en rugklachten te voorkomen. Deze gamestoel is verstelbaar op elke gewenste maat en daardoor altijd de beste keuze voor elk kind met een liefde voor gamen.

Gamestoel voor langere personen

De Gear4U Elite Gaming Chair is door de langere rugleuning, afneembaar nekkussen / rugleuning, verstelbare onderdelen en gedetailleerd vakmanschap de meest comfortabele gamestoel voor langere personen. De gamestoel is geheel verstelbaar zodat je in de meest ergonomische positie kunt gamen, werken en ontspannen.

De Nordic Gaming Racer gaming chair staat bekend om zijn sportieve design, langere rugleuning, verstelbare onderdelen en ondersteunende nek/rugkussen. Doordat de leuning zelfs tot een lighouding van 90-180┬░ is te verstellen kan een powernap tussen het gamen door met de beste comfort. Een eersteklas gamestoel met een hoop funtionaliteiten!

Gamestoelen met led / RGB verlichting

De Gear4U Illuminated Gaming Chair is door zijn ingebouwde RGB-kleursysteem stoel perfect voor de gamer die helemaal op wil gaan in zijn spelomgeving. Kies uit wel 33 verschillende kleur- en pulscombinaties, zes zuivere kleuren en indrukwekkende instellingen die passen bij elke configuratie.

De Fourze Lightning Gaming Chair is ontworpen met absolute perfectie en een design waarmee je de show steelt op elke stream. Dankzij de comfortabele stoel met ingebouwde RGB (Red, Green and Blue) verlichting ontdek je een geheel nieuwe game ervaring. Met 33 kleuren- en pulscombinaties, zes pure kleuren en geweldige instellingen breng je jouw game setup naar een hoger niveau.

Gamestoel met extra comfort is gemaakt van de meest duurzame en comfortabele

materialen en daarom een echte must-have voor gamers die houden van comfort. Dankzij de verstelbare zithoogte is de gaming stoel onder vrijwel ieder bureau te gebruiken. Door het ergonomische ontwerp kun je urenlang achter het scherm zitten. Breng de gamestoel in de juiste positie om te gamen, werken en ontspannen vanuit de meest comfortabele positie.

Advies nodig voor het kiezen van de beste gamestoel? Neem dan contact met ons op!